Svet-Stranek.cz
STARŠÍ ŽÁCI
FK Bílina

27.11.2010 - Velebudice:STARŠÍ ŽÁCI

27.11.2010 - Velebudice

Náš první halový turnaj.
FK Baník Most - FK Bílina   2 : 1  (hráno 15 min.)
 
V našem úplně prvním zápase jsme se ze začátku nechali zaskočit soupeřem, ale ubránili jsme se. V páté minutě po hezké akci, kdy Pepíno vybojoval míč, vstřelil Nikolas branku. Šance měli i mostečtí, ale nedokázali proměnit. V jedenácté minutě jsme však již inkasovali po chybě obránců. Poté jsme si vypracovali dvě šance, které Nikolas zahodil a ve čtrnácté minutě se skóre měnilo v náš neprospěch, kdy byl špatně postavený brankář Pája. V poslední minutě jsme nedokázali vyrovnat a náš první zápas jsme prohráli. Remíza by však byla zasloužená.
 
 
FK Ostrov - FK Bílina   5 : 0  (hráno 15 min.)
 

Na začátku zápasu jsme se soupeřem nechali zatlačit na naší polovinu a i přes bojovnost všech hráčů jsme se nedokázali z naší půlky dostat. V tomto zápase byl soupeř lepší. Nedokázali jsme si přihrát, většinu míčů jsme odkopávali k nohám soupeře, který toho dokázal využít a ve 4., 9., 10., 12. a 15. min. skóroval.

 
 
SK Děčín - FK Bílina   0 : 3  (hráno 15 min.)
 

V tomto zápase jsme soupeře skoro k ničemu nepustili. Začátek jsme velmi dobře zvládli a již ve třetí minutě jsme zásluhou Nikolase vedli. Po rozehrávce jsme soupeře opět tlačili, ale nedokázali jsme proměnit vyložené šance. V sedmé a osmé minutě to však přišlo a Nikolas se nemýlil a zvýšil na 3:0. Po třetí brance jsme trošku polevili a nechali soupeře připravit několik šancí, kdy tým podržel brankář Pavel. V patnácté minutě si spletl Nikolas Tokár ruce s nohama a odehrál míč rukou. Následovala zasloužená penalta, kterou však soupeř nedokázal proměnit. Od tyče se míč odrazil rovnou do náruče brankáře. Poté hvizd rozhodčího ukončil utkání a my zaslouženě vyhráli.

 

 

FK Baník Most - FK Bílina   2 : 1  (hráno 12 min.)
 
V dalších zápasech se z časových důvodů pořadatele musel čas zápasů zkrátit na 12 minut. Ve velmi vyrovnaném zápase jsme již ve druhé minutě prohrávali. Za tři minuty byl však stav již vyrovnaný, když Nikolas nekompromisně zavěsil. Poté bílinští soupeře zatlačili a vypracovali si několik šancí, které však nedokázali proměnit. Největší měl v desáté minutě Nikolas, který strefil tyč. Kdo nedá dostane. Ve dvanácté minutě po minele obránců, kteří však celý zápas odehráli na jedničku s hvězdičkou, soupeř zvýšil svůj náskok. Snažili jsme se ještě soupeře přehrát, ale bohužel jsme již branku nedokázali vstřelit.
 
 
FK Ostrov - FK Bílina   1 : 0  (hráno 12 min.)
 
Po předchozí vysoké poráže od Ostrova jsme nenechali nic náhodě. Vypracovali jsme si několik šancí. Pepíno i Nikolas mohli skórovat. Pak v sedmé minutě přišla nešťastná událost, kdy soupeř odehrával rohový kop před branku, kde si míč nešťastně srazil náš gólman do branky. Naši mladíci však nic nevzdali, nehodili flintu do žita a bojovali dál. Vypracovali si další šance, bohužel je však nedokázali využít. V tomto zápase jsme opravdu ukázali, že v nás něco je a nebýt neproměněných šancí dokázali by jsme Ostrov, který skončil na prvním místě, určitě porazit. Nesmíme opomenout také výbornou práci obránců Tomáše a Páji, kteří tým dokázali podržet a nepustili soupeře do žádných vyložených šancí.
 
 
FK Děčín - FK Bílina   1 : 2  (hráno 12 min.)
 

V posledním našem vystoupení na turnaji jsme měli vlažný začátek, který přetrval až do poloviny zápasu, kdy nás soupeř v sedmé minutě potrestal. To chlapce asi probudilo, jelikož po naší rozehrávce - Nikolas - Pepíno - Tomáš, opět Pepíno - Nikolas - góóól. Nejlepší akce turnaje. Za dvacet vteřin jsme dokázali vyrovnat. Soupeře jsme do konce utkání zatlačili před branku a ve dvanácté minutě jsme naše úsilí korunovali brankovým úspěchem, kdy Nikolas vybojoval míč, nahrál Pepínovi, který bezchybně zakončil.

 

 

 

Výsledky všech zápasů:

 

FK Baník Most - FK Bílina                                    2 : 1

FK Ostrov - SK Forward One Děčín                    7 : 0

FK Baník Most - SK Forward One Děčín             5 : 0

FK Ostrov - FK Bílina                                           5 : 0

FK Baník Most - FK Ostrov                                  3 : 1

SK Forward One Děčín - FK Bílina                      3 : 0

FK Baník Most - FK Bílina                                    2 : 1

FK Ostrov - SK Forward One Děčín                    2 : 0

FK Baník Most - SK Forward One Děčín             5 : 2

FK Ostrov - FK Bílina                                           1 : 0

FK Baník Most - FK Ostrov                                  0 : 2

SK Forward One Děčín - FK Bílina                      1 : 2

 

 

Konečné pořadí:

 

pořadí

tým

skóre

body
1. FK Ostrov

18 : 3

15

2. FK Baník Most

17: 7

15

3. FK Bílina

7 : 11

6

4. FK Forward One Děčín

3 : 24

0

 

 

Nejlepším hráčem FK Bílina vyhlášen trenéry Tomáš Libovický.

 

 

Sestava:

Brankář : Pavel Stejskal

Obránci : Pavel Skuthan, Tomáš Libovický

Útočníci : Nikolas Tokár (šest gólů), Josef Komárek (jeden gól, jedna asistence), Radim Vrána, Jan Dvořák, David Robe

Trenéři : Josef Gurecký, Stanislav Zvešper

 

 

návštěvníků stránky
celkem129 449
tento týden78
dnes6