Svet-Stranek.cz
STARŠÍ ŽÁCI
FK Bílina

5.6.2011 - Ústí nad Labem:STARŠÍ ŽÁCI

5.6.2011 - Ústí nad Labem

Z L A T O ! ! ! ! !

Nejmladší fotbalisté zlatí!

 

   V neděli 5. 6. 2011 se bílinští elévové zúčastnili v Ústí nad Labem v areálu Klíše turnaje pro ročník 2005 a mladší. V kvalitně obsazeném turnaji, kde hrál každý s každým, ani jednou neprohráli a zaslouženě vybojovali pohár, zlaté medaile a plnou tašku sladkostí za první místo. Dále také bílinští získali pohár za nejlepšího střelce, který z dvanácti brankami získal Tomáš Aubrecht.

   V prvním zápase (hrálo se 2x 12 minut) nastoupili bílinští elévové proti velmi silnému soupeři z Teplic. Než se však stačili tepličtí rozkoukat, lovili hned v první minutě míč ze sítě, poslaný tam Tomášem Aubrechtem. V šesté minutě Tomáš Aubrecht zvýšil náskok a Bílina šla do druhého poločasu s dvoubrankovým vedením. Ve druhé polovině, po krásných přihrávkách Pavla Skuthana, přidal Tomáš Aubrecht ještě dvě branky. Teplice však také vystrčili drápky a zápas tak skončil 4:1 pro Bílinu.

   Ve druhém zápase proti FK Ústí n.L. „A“ opět Bílina ukázala svoji kvalitu a po prvním poločase vedla brankami Tomáše Aubrechta 2:1, kdy na první branku bílinskému čertovi nahrával Tomáš Libovický. Ve druhém poločase se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale gól již nepadl.

   S Ústím „B“ si bílinští mladíci pohráli a za stavu 3:0, góly Tomáše Aubrechta, mohli trošku polevit, což se však nevyplatilo, jelikož ústecké béčko se dokázalo prosadit a upravilo skóre na 3:1. V závěrečných minutách Bílina ukázala, že umí. Pavel Skuthan šikovně rozehrál roh na Pavla Stejskala, který se nemohl nemýlit. Vítězství 4:1 bylo velmi zasloužené.

   Do čtvrtého zápasu proti Baníku Most šli bílinští šikulkové s tím, že pokud vyhrají, mají jisté první místo. V úmorném vedru, kdy sluníčko pražilo již od časných ranních hodin, však došly síly. Naštěstí sílu neměl ani soupeř a tak zápas skončil remízou 1:1, kdy jediný Bílinský úspěch zaznamenal Pavel Skuthan. Teď šlo o to, jak budou hrát ostatní týmy, jelikož první místo se vzdálilo mílovými kroky.

   V pátém zápase s Litoměřicemi šlo tedy o vše. I když trenéři a rodiče již najisto věděli, že medaile jsou jisté, šlo jen o to, jaké to budou. Zápas začal pro bílinské velmi špatně, když Litoměřice hned v první minutě prostřelili Pavla Muzikanta v brance. Vyhecovaní bílinští ďáblíci se však urputně vrhli na soupeře a ten se zbytek zápasu již nestačil divit. V prvním poločase Bílina stav otočila čtyřmi  brankami. Dvě dal nejlepší střelec turnaje Tomáš Aubrecht, jemuž nahrál na jednu branku Pavel Skuthan, a dvě branky pak nejlepší hráč bílinských Pavel Skuthan, vstřelil. Na čtvrtou branku Pájovi nahrával Jan Dvořák. V druhém poločase již Bílina kontrolovala své zlato. Litoměřice nepustila do žádných šancí, a když zvýšil Tomáš Aubrecht na 5:1, bylo již rozhodnuto.

   Nejmladší bílinští fotbalisté zaslouží velký dík od trenérů, rodičů a klubu, za velkou bojovnost, výdrž a odvahu jít do každého zápasu naplno a žádného soupeře se nebát. Hoši DĚKUJEME ! ! !

 

Sestava : Pavel Muzikant – Tomáš Libovický, Pavel Skuthan „K“, Tomáš Aubrecht, Pavel Stejskal – Tomáš Blažek, Jan Dvořák, Michal Hoda, Tomáš Trnka.

Trenéři : Josef Gurecký, Stanislav Zvešper.

 

Pořadí:     

                                                                       

1.  FK Bílina               16:5       13

2.     FK Junior Teplice            23:19         10

3.     FK Ústí nad Labem „A“     21:9              9

4.     FK Baník Most                    19:15           5

5.     FK Litoměřice                       8:23            4

6.     FK Ústí nad Labem „B“     10:23             1

 

 Všechny zápasy:

Bílina - Teplice 4:1

Ústí "A" - Ústí "B" 6:0

Most - Litoměřice 3:3

Ústí "A" - Bílina 1:2

Teplice - Most 6:5

Ústí "B" - Litoměřice 2:3

Bílina - Ústí "B" 4:1

Litoměřice - Teplice 1:6

Most - Ústí "A" 3:4

Bílina - Most 1:1

Ústí "A" - Litoměřice 7:0

Ústí "B" - Teplice 6:6

Litoměřice - Bílina 1:5

Most - Ústí "B" 4:1

Teplice - Ústí "A" 4:3

návštěvníků stránky
celkem127 411
tento týden37
dnes19