Svet-Stranek.cz
STARŠÍ ŽÁCI
FK Bílina

8.1.2011 - Most:STARŠÍ ŽÁCI

8.1.2011 - Most

FK Baník Most - FK Bílina   0 : 2  
 
V prvním zápase turnaje (doba všech zápasů byla 15 minut) jsme se nechali soupeřem zaskočit a trvalo nám tři minuty než jsme se probudili. Naštěstí mostečtí toho nedokázali využít. Poté se kluci probudili a začali hrát svůj fotbal, který byl ve čtvrté minutě korunován brankou Nikolase po krásné přihrávce Páji Skuthana. Lepší hrou jsme soupeře přehráli a v poslední minutě brankou Nikolase, ukončili vítězně zápas.
 
FK Bílina - SKFS Junior Teplice   0 : 1
 
Ve velmi vyrovnaném zápase, kdy se hra přelévala z jedné strany na druhou, by remíza pro oba dva týmy byla zasloužená. Vypracovali jsme si několik šancí, které jsme však nedokázali proměnit. Na druhé straně nás zase podržel gólman Pája Stejskal a výbornou obrannou prací Tomáš Libovický. Ve třináctě minutě po nakopnutém míči a menší nepozornosti Páji v brance, jsme inkasovali. I přes velikou snahu v posledních dvou minutách jsme však vyrovnat nedokázali. Největší chybou bylo to, že jsme nedokázali dodržet pokyny trenérů a přistoupili na hru soupeře, který hrál fotbal stylem "kde míč, tam jsme všichni". Pokud by jsme hráli svoji hru, jistě by byl výsledek jiný.
 
FK Bílina - AFK Loko Chomutov   2 : 1
  
Na soupeře jsme vlítli hned od začátku, vypracovali si nespočet šancí, které jsme však nedokázali využít. V sedmé minutě se ale již Nikolas nemýlil a po špatné rozehrávce chomutovského brankáře, skóroval. Opět jsme soupeře zatlačili a většinou hráli na jeho polovině, nedokázali jsme ale účelně zakončit. Ve čtrnáctě minutě to přišlo, Nikolas vybojoval míč a nekompromisně zavěsil. Poté soupeř rozehrával, dostal se před naši branku a my si nešťastně srazili míč do sítě. I když bylo vítězství těsné, bylo velmi zasloužené.
 
FK Bílina - FK Baník Sokolov   5 : 2
 

Do posledního zápasu jsme šli s tím, že musíme vyhrát o tři branky, aby jsme tento turnaj vyhráli. Kluci hned od prvního hvizdu rozhodčího jezdili, bojovali a kousali jako vzteklý psi. Sokolov nechápal co se děje. Hned v první minutě Nikolas zvýšil na 1:0. Ve druhé minutě po přihrávce Páji Skuthana nemohl Nikolas nestrefit. Vše vypadalo nadějně, ale ve čtvrté minutě vystrčili i sokolovští své drábky a skóre se měnilo na 2:1. Vypadalo to špatně. Pak přišla pátá minuta, Pája Skuthan vybojoval míč, nahrávka Nikolasovi a gól. Na to jsme soupeře na pět minut zatlačili před jeho branku a v desáté minutě svůj tlak korunovali úspěchem, kdy Nikolas vybojoval míč a zvýšil náš náskok o tři branky. Vydali jsme se mílovými kroky pro zlaté medaile. Aby toho však nebylo málo, tak v jednácté minutě Pája Skuthan překopl sokolovského brankáře a my vedli 5:1! V poslední minutě jsme si dali vlastní gól, který nám však již nemohl uškodit.

 

 

SHRNUTÍ

 

Na turnaji jsme se předvedli ve velmi dobrém světle, kdy jako jediný tým jsme se všichni nehonili za míčem a hru dokázali roztáhnout. Nejlepší střelec týmu Nikolas Tokár potvrdil svoji formu osmi góly a byl také nejlepším střelcem turnaje. Pravý útočník Pája Skuthan velkou bojovností a přehledem na tři branky přihrál a jednu dal. Míša Hoda se nám probouzí a začíná hrát pěkný fotbal, jen tak dál. Velkou bojovnost také ukázali David Robe s Tomášem Aubrechtem, kteří se do každého souboje vrhli hlava nehlava a vždy dokázali rozbořit hru soupeře. Nejmladší hráč týmu Ráďa Vrána také bojoval  a hodně se snažil. Jistě z něj vyroste výborný fotbalista. Gólman Pája Stejskal se od posledního turnaje velmi zlepšil a nebýt jeho, jistě by jsme obdrželi o hodně víc branek. V poslední řadě nesmíme opomenout nejlepšího obránce bílinských Tomáše Libovického, který všechny zápasy odehrál na jedničku s hvězdičkou. Všem patří za bojovnost, fotbalovost, férovost a zlaté medaile velký dík od trenérů, rodičů a klubu. DĚKUJEME ! ! !

 

 

Výsledky všech zápasů:

 

FK Baník Most - FK Bílina                                    0 : 2

SK FS Junior Teplice - AFK Loko Chomutov     9 : 0

FK Baník Sokolov - FK Baník Most                   5 : 0

FK Bílina - SK FS Junior Teplice                          0 : 1

AFK Loko Chomutov - FK Baník Sokolov          3 : 0

FK Baník Most - SK FS Junior Teplice                2 : 1

FK Bílina - AFK Loko Chomutov                         2 : 1

SK FS Junior Teplice - FK Baník Sokolov          1 : 1

FK Baník Most - AFK Loko Chomutov               2 : 0

FK Bílina - FK Baník Sokolov                              5 : 2

 

 

Konečné pořadí:

 

konečné pořadí

tým

skóre

body

1.

FK Bílina

9:4

9

2.

FK Baník Most

7:3

9

3.

SK FS Junior Teplice

12:3

7

4.

AFK Loko Chomutov

4:13

3

5.

FK Baník Sokolov

3:12

1

 

 

Nejlepším hráčem FK Bílina vyhlášen trenéry Nikolas Tokár.

 

 

Sestava:

Brankář : Pavel Stejskal

Obránci : Tomáš Libovický, Tomáš Aubrecht, Michal Hoda

Útočníci : Nikolas Tokár (osm gólů), Pavel Skuthan (jeden gól a tři asistence), Radim Vrána, David Robe

Trenéři : Josef Gurecký, Stanislav Zvešper

 

 
návštěvníků stránky
celkem127 412
tento týden38
dnes20