Svet-Stranek.cz
STARŠÍ ŽÁCI
FK Bílina

12.2.2011 - Velebudice:STARŠÍ ŽÁCI

12.2.2011 - Velebudice

FK Baník Most - FK Bílina   1 : 3  
 
Od začátku prvního zápasu turnaje (doba všech zápasů byla 15 minut) jsme předváděli nádherný fotbal, plný krásných kombinací. Mostečtí nevěděli jak na nás hrát. Ve čtvrté minutě náš tlak korunoval přízemní střelou k tyči Nikolas. V šesté minutě přidal Nikolas další branku po krásné přihrávce Páji Skuthana. V deváté minutě se Nikolas opět nemýlil a my vedli již o tři branky. Trošku jsme polevili a pustili soupeře do hry, jenž nám po chybě obrany vstřelil branku. Mostečtí dychtiví po dalších gólech začali útočit, ale do konce zápasu nás v brance podržel Pája Stejskal.
 
FK Bílina - SKFS Junior Teplice   0 : 1
 
V tomto nešťastném zápase jsme ukázali nejhezčí herní projev ze všech zápasů, které jsme doposud odehráli. Teplice jsme neuvěřitelně tlačili, byli vidět úžasné přihrávky, ale bohužel jsme ze dvanácti vyložených šancí nedokázali ani jednu proměnit. Teplice dokázali na naši branku vystřelit jen jednou za zápas a byl z toho ušmudlaný  gól, jenž náš brankář Pája hodně podcenil. I teplický trenér uznal, že jsme si zasloužili vyhrát a také pochválil naši fotbalovost. 
 
FK Bílina - AFK Loko Chomutov  0 : 0  
 
Kdo nedává góly, nemůže nikdy vyhrát a pomýšlet na body. Za patnáct minut hry jsme nedali 26 ! ! ! vyložených šancí. Celý zápas jsme odehráli před soupeřovou brankou, ale k ničemu. Byli jsme nepřesní, nedůrazní a nedokázali jsme vystřelit na branku pořádnou ránu až na Tomáše Aubrechta, který však nastřelil tyč a k odraženému míči se dostal Nikolas, jenž přestřelil. Po hvizdu rozhodčích jásali jenom chomutovští, jelikož remíza pro ně byla veliký úspěch.
 
FK Bílina - FK Litoměřice   4 : 1
 

V posledním zápase nám šlo o třetí místo a medaile. Kluci vlítli do zápasu jako uragán a nenechali nic náhodě. Ve čtvrté minutě po rohovém kopu Páji Skuthana skóroval Nikolas. Ve čtvrté minutě Nikolas vybojoval míč a prostřelil litoměřického brankáře. V osmé minutě předvedl kouzelnický zázrak, vhodný k zapsání do Guinesovy knihy rekordů, Tomáš Aubrecht, jenž kopal rohový kop, který po odražení od soupeře sám doběhl a ještě, aby toho nebylo málo, vstřelil branku. Medaile byli jisté. V déváté minutě jsme však dostali nepříjemný gól a museli tedy dál o vítězství bojovat. Ve čtrnácté minutě po přihrávce Páji Skuthana jistil naše vítězství Nikolas.

 

SHRNUTÍ

 

Od posledního turnaje bylo vidět opět velké z lepšení a "jen" bronzové medaile nebyli adekvátní našim výkonům. Kluci si za herní projev, bojovnost a fotbalovost zasloužili zlato. Největším našim problémem na turnaji bylo neproměňování vyložených šancí, kterých jsme měli opravdu hodně. Proměňovat tyto šance, tak jsme Teplice porazili 12:1 a Chomutov 26:0!!! Bohužel na šance se však fotbal nehraje. Bylo i vidět na soupeřích, že nejmladší bílinští si již získávají respekt a svojí kombinační hrou budí u soupeřů hrůzu. Vyzdvihnout musíme také obránce a brankáře, jelikož jsme dostali nejméně branek ze všech týmů. Kluci si opět zaslouží poděkování trenérů, klubu a rodičů.

 

Výsledky všech zápasů:

 

FK Baník Most - FK Bílina                                    1 : 3

SK FS Junior Teplice - AFK Loko Chomutov     7 : 1

FK Litoměřice - FK Baník Most                           1 : 9

FK Bílina - SK FS Junior Teplice                          0 : 1

AFK Loko Chomutov - FK Litoměřice                0 : 0

FK Baník Most - SK FS Junior Teplice                5 : 1

FK Bílina - AFK Loko Chomutov                         0 : 0

SK FS Junior Teplice - FK Litoměřice                4 : 0

FK Baník Most - AFK Loko Chomutov               6 : 0

FK Bílina - FK Litoměřice                                    4 : 1

 

Konečné pořadí:

 

konečné pořadí

tým

skóre

body

1.

FK Baník Most

21:5

9

2.

SK FS Junior Teplice

13:6

9

3.

FK Bílina

7:3

7

4.

AFK Loko Chomutov

7:7

3

5.

FK Litoměřice

2:17

1

 

 

Nejlepším hráčem FK Bílina vyhlášen trenéry Pavel Stejskal.

 

 

Sestava:

Brankář : Pavel Stejskal

Obránci : Tomáš Libovický, Tomáš Aubrecht (jeden gól), David Robe Útočníci : Nikolas Tokár (šest gólů), Pavel Skuthan (tři asistence), Jaroslav Šperl,  Radim Vrána, Michal Hoda

Trenér : Josef Gurecký

 
návštěvníků stránky
celkem127 403
tento týden29
dnes11