Svet-Stranek.cz
STARŠÍ ŽÁCI
FK Bílina

25.6.2011, Ostrov nad Ohří:STARŠÍ ŽÁCI

25.6.2011, Ostrov nad Ohří

BRONZOVÉ MEDAILE
NEJMLADŠÍ FOTBALISTÉ OPĚT NA STUPÍNKU VÍTĚZŮ
 
   V sobotu 25.6.2011 se v Ostrově nad Ohří konal fotbalový turnaj s názvem "Den plný fotbalu" za účasti světoznámého fotbalového artisty Jana Skorkovského, na kterém nemohli chybět ani bílinští ďáblíci. Turnaj se odehrál na osmi hřištích v pěti kategoriích a zúčastnilo se ho na sedmset mladých fotbalistů.
   V prvním zápase (hráno 1x14 minut)proti FK Baníku Sokolov vedli bílinští již v první minutě brankou Tomáše Aubrechta. Tomáš Aubrecht za asistence Štěpána Purcharta ve čtvrté minutě zvyšoval  náskok Bíliny na dvě branky. V šesté minutě po přihrávce Tomáše Aubrechta na 3:0 skóroval Nikolas Tokár. Za minutu na to jsme krásnou střelou Štěpána Purcharta, po přihrávce Radima Vrány, vedli již 4:0 a trenéři mohli v klidu prostřídat. V osmé minutě, kdy jsme již v klidu dohrávali zápas, sokolovští prostřelili Pavla Stejskala v brance. Ale když v jedenácté minutě zvyšoval Štěpán Purchart na 5:1 bylo již rozhodnuto i přesto, že sokolovští dali do konce zápasu ještě dvě branky.
   V dalším zápase na Bílinu čekal FK Ostrov "B". Ve třetí minutě již Bílina vedla brankami Štěpána Purcharta a Nikolase Tokára 2:0. Nikolasovi na druhou branku přihrával Tomáš Aubrecht. Zdálo se, že je opět rozhodnuto, ale ostrovští dokázali během čtyř minut srovnat stav na 2:2. I přes veškerou snahu se Bílině zvítězit nepodařilo a zápas skončil remízou.
   S Ostrovem "A" se bílinští čertíci už tak nemazlili a ukázali, kdo je na hřišti pánem. Soupeře nepustili celý zápas na svoji polovinu a hned ve druhé minutě, po přihráce Tomáše Aubrechta, šla Bílina do vedení brankou Nikolase Tokára. V deváté minutě přidával Nikolas Tokár další branku po krásné přihrávce Pavla Skuthana, jenž sám v desáté minutě upravil na konečných 3:0.
   V předposledním zápase čekal bílinské velmi těžký soupeř z Prahy, a to SK Slavia Praha. Slavia, vítěz turnaje bez jediné porážky, s kluky zatočila a nastřílela do bílinské branky sedm gólů.
   V posledním zápase na bílinské čekal věčný rival z Mostu. Ve velmi vyrovnaném zápase, jenž se přeléval z jedné strany na druhou, měli však více sil bílinští mladíci. Ve druhé minutě bílinské dostal do vedení nekompromisní střelou k tyči Nikolas Tokár. Ve dvanácté minutě na dvoubrankový náskok zvyšoval Štěpán Purchart. Soupeř ještě ve čtrnácté minutě snížil na rozdíl jediné branky, ale pět vteřin před hvizdem rozhodčího povedenou střelou zakončil Štěpán Purchart vítězně zápas.
   Bílinští mladíci opět bojovali, co jim síly stačily a z pěti zápasů prohráli jeden jediný s vítězem turnaje. Druhé místo jim uteklo jen o jednu branku, kterou měli vstřelit navíc Ostrovu "B". Bronz, na tak velmi dobře obsazeném turnaji je však dalším velkým úspěchem našich nejmladších fotbalistů. Hoši DĚKUJEME ! ! !
 
Nejlepším hráčem turnaje vyhlášen Pavel Skuthan.
 
Konečné pořadí:
1. SK Slavia Praha     26:1      15
2. FK Ostrov "B"        14:11    10
3. FK Bílina                13:13    10
4. FK Baník Most       14:10      4
5. FK Baník Sokolov  13:13      4
6. FK Ostrov "A"          0:32      0
 
Všechny zápasy:
FK Ostrov "A" - FK Ostrov "B"   0:5
FK Baník Sokolov - FK Bílina   3:5
FK Baník Most - SK Slavia Praha   0:1
FK Ostrov "B" - FK Bílina 2:2
FK Ostrov "A" - SK Slavia Praha   0:10
FK Baník Most - FK Baník Sokolov   3:3
FK Ostrov "A"  FK Bílina   0:3
FK Baník Most - FK Ostrov "B"   2:3
FK Baník Sokolov  - SK Slavia Praha   0:2
FK Ostrov "A" - FK Baník Most   0:8
FK Baník Sokolov - FK Ostrov "B"   1:3
SK Slavia Praha - FK Bílina   7:0
FK Baník Sokolov - FK Ostrov "A" 6:0
SK Slavia Praha - FK Ostrov "B"   6:1
FK Bílina - FK Baník Most   3:1
 
Sestava:
Pavel Stejskal - Nikolas Tokár, Michal Hoda, Štěpán Purchart, Radim Vrána, Adam Anderle, Tomáš Aubrecht, Jan Dvořák, Pavel Skuthan, Pavel Jelínek, Tomáš Blažek.
Trenér: Josef Gurecký.
návštěvníků stránky
celkem129 479
tento týden108
dnes36