Svet-Stranek.cz
STARŠÍ ŽÁCI
FK Bílina

Teplice, 5.5.2011:STARŠÍ ŽÁCI

Teplice, 5.5.2011

FK Junior Teplice - FK Bílina 4:3, pen. 3:3
   Ve velmi vyrovnaném zápase, jenž se hrál v kuse 50. minut, se po pěti minutách střídali tři čtyřky. Polovina našeho týmu hrála svůj první zápas a zaslouží si velkou pochvalu za předvedený výkon.
   Již ve druhé minutě jsme po chybě Tomáše Libovického, kterému utekl po pravém křídle hráč, inkasovali. Náš brankář Pája Stejskal také míč podcenil a nechal si ho pod sebou proklouznout za brankovou čáru.
   Dalších šestnáct minut se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale bez branek. Jak my, tak Teplice si vypracovali několik šancí, které však ani jeden tým nedokázal proměnit.
   V šestnácté minutě Tomáš Aubrecht vybojoval na polovině míč a šel sám na brankáře, kterého překonal střelou k tyči.
   Hned o minutu později šel však soupeř do vedení, kdy náš brankář byl mimo branku a naši hráči koukali na soupeře a nechali ho dokopat balon do naší branky.
   Ve 32. minutě náš brankář nedokázal podržet míč, kluci opět nechali soupeře hrát a soupeř šel do vedení o dvě branky.
   Nic jsme však nevzdali a bojovali dál, což se vyplatilo a Nikolas Tokár ve 42.  minutě šel sám na branku. Střelou k tyči se nemýlil a překonal teplického gólmana.
   Ve 45. minutě jsme opět prohrávali o dvě branky, když Pavel Muzikant nepokryl hráče, nechal ho utéct a Pája Stejskal v brance dovolil soupeři skórovat. Pája Stejskal odchytal celých 50. minut, měl výborné zákroky, podržel mančaft a zaslouží si pochvalu. Škoda jen těch tří velkých chyb, ale to se jistě napraví.
   Na posledních pět minut nastoupila první čtyřka, jenž ihned soupeře zatlačila před branku, kde Nikolas Tokár prudkou střelou vedle brankáře snížil na jedinou branku. Soupeře jsme poslední minuty tlačili, ale vyrovnat jsme již nedokázali.
   Rozhodně jsme si  v Teplicích ostudu neudělali. Všem klukům a rodičům za fandění a podporu patří velké poděkování.
   Ve finále jsme ještě kopali penalty. Z našeho týmu proměnili Nikolas Tokár, Pavel Jelínek a Pavel Muzikant. Brankář Pája Stejskal z dvanácti penalt devět vychytal ! ! !
 
Nejlepším hráčem FK Bílina vyhlášen trenéry Tomáš Aubrecht.
 
 
Sestava: Pavel Stejskal - Tomáš Libovický, Pavel Skuthan, Nikolas Tokár, Jan Dvořák - Tomáš Aubrecht, Pavel Jelínek, Radim Vrána, Tomáš Blažek - Jiří Krejčí, Tomáš Trnka, Pavel Muzikant.
Trenéři: Josef Gurecký a Stanislav Zvešper.
 
 
návštěvníků stránky
celkem127 429
tento týden55
dnes37